logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoud & reparatie

Sinds 1975 zijn wij een universeel Autobedrijf. Dat betekent dat wij alle merken auto’s en bedrijfswagens kunnen repareren en onderhouden. Wij zijn lid van onze branche organisatie “ BOVAG“, en werken dan ook volgens de door hun opgestelde richtlijnen en voorwaarden. Dit betekent dat U deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit mag verwachten. Dit alles wordt nog eens onderstreept doordat U op de uitgevoerde reparatie 6 maanden BOVAG garantie hebt! Ook zijn wij een BOVAGerkend leerbedrijf.

Onze technici zijn uitermate goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Door het volgen van trainingen over bijvoorbeeld airco, moderne dieselsystemen en CAN-bussystemen, blijven zij de moderne autotechniek de baas. Actuele uitgebreide voertuig informatie systemen ondersteunen hun kennis.

Werkplaatsafspraak plannen?

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats. Voer onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Overige services van Bèr Meertens

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid.

Morgen Internet - Zorgeloos website