logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo Specialist (o.a. software updates)

Wij zijn een universeel bedrijf maar al meer dan 40 jaar hebben we een speciale liefde voor Volvo, zie onze geschiedenis. Hierdoor hebben we door al die jaren heen een grote Volvo klantenkring opgebouwd. Afgelopen jaar zagen wij dat software updates in de jongere generaties Volvo van cruciaal belang is. Om deze nieuwste generatie Volvo’s dan ook optimaal te kunnen onderhouden bleek dat software updates bij elke onderhoudsbeurt een standaard aan het worden is. Hierdoor hebben wij in kennis en apparatuur geïnvesteerd zodat wij Uw Volvo op het hoogste haalbare niveau kunnen onderhouden.
Hierbij worden dus de software updates speciaal voor Uw auto van de server bij Volvo Zweden gedownload en wordt de oude software vervangen door nieuwe. Dit kan per computer, maar er zijn ook al totall upgrades beschikbaar en door ons uitgevoerd. Hieronder vallen dus ook de nieuwe volvo XC60 en XC90 T8 hybride auto’s. Wij zijn gecertificeerd om aan hybride en elektrische voertuigen te mogen werken.
Uw Volvo wordt door ons optimaal onderhouden op het hoogste niveau en is bij ons in goede handen. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Werkplaatsafspraak plannen?

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats. Voer onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Overige services van Bèr Meertens

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid.

Morgen Internet - Zorgeloos website