logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

10_content_image_159834774012917

Diensten

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Pechhulp

Het overkomt u waarschijnlijk maar zelden: autopech. Helaas komt het op de meest onhandige momenten voor, het komt nooit uit. Voor de automobilist die liever niet met pech langs de weg blijft staan hebben wij de Autovakmeester Pechhulp service. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg.
 

Waar kunt op rekenen in geval van autopech?

Met de Autovakmeester Pechhulp service bent u dag en nacht gegarandeerd van vakkundige hulp bij autopech. Mocht het voorkomen dat onze mannen het mankement niet direct kunnen repareren dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Autovakmeester gebracht. Indien nodig is vervangend vervoer ook mogelijk.

pechhulp 3

Wat kost de Pechhulp service?

Bij Autovakmeester heeft u de mogelijkheid om deze service met Europese dekking af te sluiten vanaf €39,95 per jaar. Service waar u zelfs met pech, blij van wordt. Naast vervangend vervoer, is een vergoeding voor een hotelovernachting ook een mogelijkheid, indien noodzakelijk. Daarnaast biedt ons netwerk 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.

De voordelen van de Autovakmeester Pechhulp service:

• *€ 29,95 geldt geldt enkel i.c.m. een onderhoudsbeurt
• Altijd snelle en vakkundige service bij pech
• Vervangend vervoer, zowel in binnen- als buitenland
• Overnachting in een hotel, zowel in binnen- als buitenland
• Voor alle automodellen en ongeacht leeftijd van de auto
• Al afsluitbaar vanaf €39,95 per jaar
• Geen lidmaatschap van andere hulpdiensten meer nodig
• Dekkend netwerk in 40 Europese landen

Vragen of interesse?

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats. Voer onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website